martes, 24 de marzo de 2015

Actividades

16- Respon aquestes preguntes:

a) Per què es fa malbé un aliment? Per que no es conserva bé.
b) Quina mena d'aliments s'han de conservar a la nevera? Aliments frescos.
c) Quina mena d'aliments no cal conservar a la nevera?
d) Per què molts aliments s'han de conservar a la nevera un cop obert l'envàs? Per què amb l'envàs sencer no cal conservar-los a la nevera?
e) Què és un punt crític?
f) Què és la cadena de fred?

20- Observa les fotografies i reprodueix, si cal, els productes que hi surten:

Con los huevos se puede hacer una tortilla, huevo frito, huevo duro, un pastel...



21- Observa els productes alimentaris de la fotografia i fixa't en algun que sigui semblant a un que tinguis a casa:

      


22- Indica la forma de conservacio i el tipus d'envàs més utilitzat per als aliments:

·Iogurt: Plastico 


                       
·Vi: Vidre


·Melmelada: Plastico


·Macarrons: Plastic


·Llet condensada: Llauna


· Tonyina: Llauna


· Sopa preparada: Paper


· Filet de vedella: Bandejas



No hay comentarios:

Publicar un comentario